Rådgiver valgt til strategiprojekt i Thisted Kommune

Second City er udvalgt som rådgiver for Thisted Kommunes strategiprojekt.

Trods kilometerlange strande, populære surf-destinationer og uspolerede naturområder, er Thisted Kommune udfordret af demografiske ændringer med flere ældre og færre unge. Med afsæt i områdets særlige natur og landskab skal kommunens strategiprojekt derfor skabe grundlag for langsigtet omstilling og planmæssige prioriteringer. Det sker som en del af Yderområder på forkant.

I foråret inviterede kommunen interesserede rådgivere til at ansøge om prækvalifikation, og blandt de prækvalificerede teams er Second City nu udvalgt som rådgiver. Second City har en arkitekt- og planlægningsmæssig tilgang til opgaven, men andre kompetencer inddrages også undervejs i projektet. Teamet er desuden valgt, fordi de har vist en god forståelse for opgaven og for at gribe den utraditionelt an.

I januar 2016 vil alle interesserede blive inviteret til at komme med input til det videre arbejde bl.a. ved et åbent informationsmøde for borgere og organisationer i Thisted Kommune. Samtidig vil projektet åbne sin egen hjemmeside.

Læs mere om projektet